Veckoelever

VÄLKOMMEN TILL OSS SOM VECKOELEV!

 

Som veckoelev är du här från måndag-fredag eller halv vecka mån-ons/ons-fre och får en lektion om dagen av Leonie Fasse. Du kan läsa mer om Leonie på hennes hemsida: www.equinity-horsetraining.com

 

Du får disponera ridhus, ribana och rundkorall om du vill träna ytterligare utöver lektionerna. Varje dag håller Leonie ett flertal lektioner du är välkommen att titta på och lära. Du får även se när hon tränar sina egna hästar. Passa även på att beställ en genomgång av din häst av Ida Haväng som är Equiopat och behandlar med osteopati,massage och elektroterapi.

 

Varberg är en fantastisk sommarstad och under sommarhalvåret finns det massor med aktiviteter för den som vi hitta på annat utanför gården.

 

Priser:

Fem dagar med fem lektioner kostar 2000 kr. I uppstallningen ingår box, hage, strö, utsläpp, täcke på, fyra fodringar, tillgång till alla faciliteter så som ridhus, ridbana, rundkorall, groomingavdelning, spolspilta, servicedel med fikarum, toalett/dusch, omklädningsrum, torkrum, foderrum m.m. Vill du köpa till hösilage så går det att ordna. Extra lektioner utöver det som ingår kostar 200 kr/lektion på egen häst.

 

Boende finns på gården till en kostnad för 500 kr per rum (det går att sova två personer i ett rum) i fem dygn alternativt 150 kr/dygn. Du har även boende på gångavstånd på Hermanslycke Bed & Breakfast och Björkängs Vandrarhem. Det går även bra att ställa upp husvagn hos oss mot en kostnad om man så önskar.

 

Kontakta Leonie på info@equinity-horsetraining.com och ange önskemål för vecka, gärna med backupalternativ.

 

 

.

OM STALL HAVÄNG

 

Vi driver verksamhet inom rehabilitering av hästar och en inackorderingsverksamhet där vi sätter hästens naturliga behov i fokus. Vi har också en mindre kursverksamhet på gården.

KONTAKTA OSS

 

Stall Haväng AB

Ängarna 2, 43276 TVÅÅKER

 

T. 070-366 06 24

E. info@stallhavang.se

W. www.stallhavang.se