Produkter

PRODUKTER

 

Loppfrö

Jag är återförsäljare av psylliumfrö/loppfrö. Loppfrö blir mycket klibbigt i kontakt med fuktighet, varför det hjälper hästen att föra ut sand från tarmen med träcken. Det motverkar dessutom diarré och verkar lösgörande på förstoppning. Många av de produkter som ordineras i olika sammanhang som tarmreglerande medel innehåller loppfrö. Loppfrö kan användas kontinuerligt. Många hästar lever i sådan miljö att de dagligen får i sig sand eller grus. Bästa sättet att ge hästen loppfrö är att det blandas i en fuktig kraftfoderblandning alldeles innan utfodringen.

 

Jag säljer loppfrö i säck på 25 kg för 980 kr inkl moms eller kartong på 7 kg för 395 kr inkl moms vid avhämtning hos oss i Tvååker.

TJÄNSTER

 

Tvättmaskin för täcken

Vi har en stor Wascator med myntinkast där du själv kan komma hit och tvätta dina hästtäcken. En tvätt kostar 60 kr och rymmer 2-3 täcken. Maila ida@stallhavang.se eller ring 070-366 06 24 så visar jag dig hur den fungerar första gången. Sen kan du fritt använda den när du vill.

OM STALL HAVÄNG

 

Vi driver verksamhet inom rehabilitering av hästar och en inackorderingsverksamhet där vi sätter hästens naturliga behov i fokus. Vi har också en mindre kursverksamhet på gården.

KONTAKTA OSS

 

Stall Haväng AB

Ängarna 2, 43276 TVÅÅKER

 

T. 070-366 06 24

E. info@stallhavang.se

W. www.stallhavang.se